Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Ingredienser: vatten, SOJABÖNOR*, VETE*, havssalt, kojiferment (Aspergillus Oryzae)
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
| Näringsvärde / 100 gr | |
|---|---|
| Energi KJ | 264 | 
| Energi kcal | 62 | 
| Fett | 0.1 g | 
| Varav mättat | 0 g | 
| Kolhydrat | 6.2 g | 
| Varav sockerarter | 0 g | 
| Protein | 8.8 g | 
| Salt | 12 g | 
| Fibrer | 0.7 g | 
Ursprungsland: NEDERLÄNDERNA
Nettoinnehåll: 500 ml
| Vikt | 0,5 kg | 
|---|---|
| Varumärke | |
| Storlek | 500 ml  | 
		
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Delsumma: 248,00kr
            
Det finns inga recensioner än.