Fri frakt vid order över 799kr

Om Barabramat

”Allt du egentligen behöver”, vårt motto sedan starten 2012.

Helt enkelt den mat du egentligen behöver för att må bra. Mat som ger minst negativ påverkan på miljön och som samtidigt är den mest näringsrika och goda. Bra mat är för oss obesprutade råvaror av god kvalitet.

Vi ville samla detta i en och samma butik och sedan låta verksamheten och sortimentet växa fram organiskt, en verksamhet där alla inköp föregås av ett medvetet val beträffande smak, kvalitet och pris. Vi letar inte i första hand efter de billigaste råvarorna utan låter kvaliteten vara prioriterad. Alla i kedjan skall ha betalt, från producent till oss, men priset till slutkund skall samtidigt vara rimligt och motsvara kvaliteten på varan. Vi eftersträvar alltid lägst pris på marknaden för likvärdig produkt.

Vår ambition är att hitta högkvalitativa producenter av livsmedel, sälja deras produkter och låta de bli en självklar del i människors vardag. Att maten är ekologiskt certifierad är för oss bara en grundförutsättning för att vi skall kunna kalla maten bra, men det finns olika kvaliteter av ekologisk mat – vi letar alltid efter någonting bättre än vad vi redan har.

Vår målsättning är att tillsammans med våra skickliga leverantörer sprida information om hur vi kan äta på ett gott, nyttigt och hållbart vis.

Det här är några av våra mest populära produkter just nu

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.