Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Shoyu är en mild sojasås producerad på traditionellt japanskt sätt och lagrad i minst 18 månader. Används som bord sås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter.
Ingredienser: vatten, SOJABÖNOR*, VETE*, havssalt, kojiferment (Aspergillus Oryzae)
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
| Näringsvärde / 100 gr | |
|---|---|
| Energi KJ | 264 |
| Energi kcal | 62 |
| Fett | 0.1 g |
| Varav mättat | 0 g |
| Kolhydrat | 6.2 g |
| Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 8.8 g |
| Salt | 12 g |
| Fibrer | 0.7 g |
Ursprungsland: NEDERLÄNDERNA
Nettoinnehåll: 500 ml
| Vikt | 0,5 kg |
|---|---|
| Varumärke | |
| Storlek | 500 ml |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Det finns inga recensioner än.