Majsspaghetti, glutenfri Denna glutenfria ekologiska spaghetti tillverkas i Italien enligt ett autentiskt recept. Torkad pasta baserad på majs och ris.
Majsspaghetti, glutenfri Denna glutenfria ekologiska spaghetti tillverkas i Italien enligt ett autentiskt recept. Torkad pasta baserad på majs och ris.
Ingredienser: majs* 70%, rismjöl* 30%
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
| Näringsvärde / 100 gr | |
|---|---|
| Energi KJ | 1482 |
| Energi kcal | 350 |
| Fett | 1.5 g |
| Varav mättat | 0.3 g |
| Kolhydrat | 76.7 g |
| Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 6.8 g |
| Salt | 0.001 g |
| Fibrer | 2.2 g |
Nettovikt: 500 g
| Vikt | 0,5 kg |
|---|---|
| Varumärke | |
| Storlek | 500 g |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Delsumma: 55,00kr
Det finns inga recensioner än.