Behöver blötläggas över natten för att sedan sjudas i nytt vatten cirka 1-1,5 timmar. OBS! Salta inte i vattnet då blir kikärtans skal hårt och det förlänger koktiden. Salta istället efter kokning!
Behöver blötläggas över natten för att sedan sjudas i nytt vatten cirka 1-1,5 timmar. OBS! Salta inte i vattnet då blir kikärtans skal hårt och det förlänger koktiden. Salta istället efter kokning!
Ingredienser: kikärtor*
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
| Näringsvärde / 100 gr | |
|---|---|
| Energi KJ | 1479 |
| Energi kcal | 351 |
| Fett | 5.5 g |
| Varav mättat | 0.8 g |
| Kolhydrat | 47 g |
| Varav sockerarter | 2.7 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0.01 g |
| Fibrer | 13 g |
| Vikt | N/A |
|---|---|
| Varumärke | |
| Storlek | 1 kg, 25 kg, 5 kg |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Det finns inga recensioner än.