Mugi miso är en fermenterad soja och kornpasta. Det är en japansk krydda, som används i soppor, såser, marinader och dressingar. Det är den perfekta kryddan för misosoppa!
Mugi miso är en fermenterad soja och kornpasta. Det är en japansk krydda, som används i soppor, såser, marinader och dressingar. Det är den perfekta kryddan för misosoppa!
Ingredienser: SOJAbönor*, KORN*, havssalt, vatten, koji ferment
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
| Näringsvärde / 100 gr | |
|---|---|
| Energi KJ | 756 |
| Energi kcal | 180 |
| Fett | 4.9 g |
| Varav mättat | 0 g |
| Kolhydrat | 22.8 g |
| Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 11.2 g |
| Salt | 11.9 g |
| Fibrer | 1.9 g |
Ursprungsland: JAPAN
Nettovikt: 400 g
| Vikt | 0,4 kg |
|---|---|
| Varumärke | |
| Storlek | 400 g |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Det finns inga recensioner än.