På Norra Gubberogatan 30 i Olskroken ligger vår första BaraBraMat. Butiken har ett tydligt fokus på råvaror och har det bredaste utbudet av ekologiska lösviktsvaror i stan. Fler än 150 dispensrar fyllda med nötter, torkad frukt, naturgodis, ris, glutenfri pasta, baljväxter och säd hittar ni i denna butik och utbudet växer hela tiden. Det går självklart bra att ha med sig egna påsar till självplocken. Varför lösvikt? Det är fräscht, miljövänligt och billigare går inte att få det eftersom förpackningskostnaderna hålls till ett minimum.

I vårt kylrum finns ett brett urval av ekologisk frukt & grönt samt krav-ägg i lösvikt från mindre producent på Tjörn. Vårt glutenfria utbud utgörs bland annat av surdegsbröd, müsli och pasta i lösvikt, mjöler och knäckebröd. Syrade grönsaker, kombucha, svenska getostar och vegetariska alternativ hittar ni i kylen. Teer, kroppsvård och hemkem är självklara delar av vårt sortiment liksom våra växt- och bärpulver. För att inte tala om all god choklad!

Framför butiken finns två parkeringsplatser avsedda för våra kunder och vi hjälper självklart till med kassarna om det behövs . Alltid 5% rabatt vid köp över 500:-.

 

Norra Gubberogatan 30
031-194376

vardagar 10 - 19
Lördagar 10 - 15

Hitta till butiken!

 

Varmt välkomna!