BaraBraMat består av två butiker i Göteborg; en i Olskroken och en i Kungsladugård samt försäljning här på nätet. Sedan starten 2012 har ambitionen på BaraBraMat varit att du ska finna nyttiga, goda och prisvärda livsmedel, både för det lilla och det stora hushållet. Vårt fokus ligger på råvaror och maten vi säljer har valts ut med hänsyn till såväl den enskilda människans hälsa som vår gemensamma miljö och, inte minst, vårt smaksinne. Vi eftersträvar alltid hög kvalitet och större delen av vårt utbud är ekologiskt certifierat.

I butikerna finns välfyllda kylrum med när- och fjärrodlad frukt & grönt, en generös självplock med bortåt 100 sorter av nötter, fröer, ris och baljväxter samt att en mängd olika livsmedel som vi packar själva, exempelvis torkade frukter och bär, müsli, kokos, kryddor och olika typer av glutenfria mjöler. Alla ägg vi har kommer från ute-höns. Svenska getostar har vi från Dalsspira Mejeri i Dalsland. På onsdagar kommer färskt handbakat glutenfritt bröd, frallor och bullar från Mällby Lantgård och vi fungerar även som utlämningsställe åt Kaprifolkött. Vi har ett brett utbud av juice och dryck och rättvisemärkt kaffe från Nordiska kafferosteriet. Och givetvis allt det där vanliga som pasta, oljor, honung, knäckebröd och ketchup. En sak som skiljer oss från de flesta andra matbutiker är vårt breda utbud av supermat och andra kosttillskott och vi berättar gärna hur vi själva lägger upp vår kost. Vi har även saker för att göra rent - både dig själv, dina kläder och ditt hem.

Framför butiken i Olskroken finns bilparkering för våra kunder. I Kungsladugård finns korttidsparkering strax utanför och spårvagnshållplatser på var sida om butiken, linjerna 3 och 11. Dessutom finns luft till cykeln - alltid fri!

Varmt välkomna till BaraBraMat!